.

.

Pravog ubojicu Lopova, Smeće, Ali Aluminijske Legure Cijev Jaka Praktičnošću Trajnih Ekstra Extender Lako Hvatanje za Smeće Kandžu Pokupiti za Starije

Pravog ubojicu Lopova, Smeće, Ali Aluminijske Legure Cijev Jaka Praktičnošću Trajnih Ekstra Extender

KM 32.92

Iz robe
U trgovini

Jaka Praktičnošću : Pogodan za hvatanje predmete u teško mjestima, kao što je na katu, nameštaj, pod krevet ili iznad glave.Najvažniji Alat : To je važan pomoćna alatka za invalide i starije i to je zgodno za njih da pokupim stvari.Širok spektar Prijave : Pogodan za pokupiti i čišćenje u fabrikama, bolnicama, u trgovačkom i drugih mjesta.Visokog Kvaliteta Materijal : Aluminijske legure cijev je koristio, koja je jaka i trajna, nije lako štetu, i može se koristiti za dugo vremena.Lako Hvatanje : pravog ubojicu lopova da pokupim stvari sa lako, pokupi kovanice, obuzme, smeće itd, lako povuci okidač, to pocinje da radi, smanjuje radnu snagu, čini naš posao postati lakše.Karakteristika : 1. Jaka Praktičnošću : Pogodan za hvatanje predmete u teško mjestima, kao što je na katu, nameštaj, pod krevet ili iznad glave.2. Visokog Kvaliteta Materijal : Aluminijske legure cijev je koristio, koja je jaka i trajna, nije lako štetu, i može se koristiti za dugo vremena.3. Širok spektar Prijave : Pogodan za pokupiti i čišćenje u fabrikama, bolnicama, u trgovačkom i drugih mjesta.4. Najvažniji Alat : To je važan pomoćna alatka za invalide i starije i to je zgodno za njih da pokupim stvari.5. Lako Hvatanje : pravog ubojicu lopova da pokupim stvari sa lako, pokupi kovanice, obuzme, smeće itd, lako povuci okidač, to pocinje da radi, smanjuje radnu snagu, čini naš posao postati lakše.Specifikacija : Predmet Tip : Pravog Ubojicu Grabber Material : Aluminijuma Alloy Use : 1. Pogodan za pokupiti i čišćenje u fabrikama, bolnicama, u trgovačkom i druge places2. To je jako je pogodan za ljude sa ograničenim pokretljivosti.Za invalidna, kolicima korisnika i stari su dobra helper Size : Povrsine. 80 x za 11,5 cm/31.5 x 4.5 in Opening Širina : Povrsine. 10cm/3.94 u Paketu Listu : 1 x pravog ubojicu Lopova.

Karakteristike

Item Type:
Reacher Grabber
Material:
Aluminum Alloy
1. Suitable for pick up and cleaning in factories, hospitals, shopping malls and other places :
2. It is very suitable for people with limited mobility. For disabled, wheelchair users and the elderly are a good helper :
Size:
Approx. 80 x 11.5cm/31.5 x 4.5in
Opening Width:
Approx. 10cm/3.94in
Package List:
1 x Reacher Grabber :

Ovako bi vam se moglo svidjeti